Recept na těstíčko KFC

KFC, McDonald's, Nordsee a další podniky, kde se dá rychle najíst

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Šéfkuchař 12. 1. 2006 20:53

Má ho někdo, přišel na něj někdo, nebo ještě stále nic?

(téma z Pauza.cz)
Šéfkuchař
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ceprk 14. 1. 2006 11:09

Zkus tohle : http://files.krpec.org/KFC recipes.zip
ceprk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jirk4 15. 1. 2006 19:05

Link bych zadal takhle: http://files.krpec.org/KFC%20recipes.zip

Jinak já sháním recept na ten "kuřecí popkorn", nevíte někdo o něčem?
I reject your reality and substitute my own. - Adam Savage
Jirk4
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gruzdej 16. 1. 2006 20:50

No vzhledem k tomu, že recept na plukovníkovo kuře je vedle receptu na coca-colu nejstřeženějším receptem na světě, tak dost pochybuju o tom, že cesta k němu bude pouze jedno kliknutí na internetu:-))
gruzdej
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slonik 17. 1. 2006 11:54

A nebo je to jen takový druh marketingu. Myslím, že dnes není problém analyzovat prakticky cokoliv. U sirupu na Colu to může být o něco složitější, ale i tak. Nevěřím tomu, že se recept nedá rozlousknout. To samé platí o Fernetu, Becherovce a podobně.
Milý Ježíšku, dej, ať mám tučné bankovní konto a štíhlou postavu.
A hlavně to nezvorej tak jako jako vloni...
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 22. 1. 2006 18:24

Slonik píše:A nebo je to jen takový druh marketingu. Myslím, že dnes není problém analyzovat prakticky cokoliv. U sirupu na Colu to může být o něco složitější, ale i tak. Nevěřím tomu, že se recept nedá rozlousknout. To samé platí o Fernetu, Becherovce a podobně.e/quote]


Teoreticky dá, ale je to asi dost těžký.... Konkrétně na tenhle recept by to chtělo někoho kdo ho dělá, kdo by to anonymně řekl nějakému kamarádovi který by to napsal sem, ale to asi nevyjde. Navíc to asi nevyrábí přímo v provozovnách, nebo jo?
MobilerxXx
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vebloud 29. 1. 2006 23:18

To bych si typnul, že jim tio tam jenom vozí v pytlích. A kdoví jestli jim tam nevozí o kuře v tom už obalený.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.

Moderátor diskuzního fóra Živě.cz
Vebloud
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lehtinen 30. 1. 2006 08:59

Vebloud píše:To bych si typnul, že jim tio tam jenom vozí v pytlích. A kdoví jestli jim tam nevozí o kuře v tom už obalený.b/quote]

Určitě jo a oni to jen namístě smaží.Kdyby to měli ještě obalovat, tak je to slow food
Renault Twingo 1,2, r.v. 93 - rád na tebe vzpomínám, 5 let, 60 tisíc km
Citroen C4 1,4i 16V, SX r.v. 2009
lehtinen
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MobilerxXx 30. 1. 2006 17:51

lehtinen píše:
Vebloud píše:To bych si typnul, že jim tio tam jenom vozí v pytlích. A kdoví jestli jim tam nevozí o kuře v tom už obalený.b/quote]
Určitě jo a oni to jen namístě smaží.Kdyby to měli ještě obalovat, tak je to slow foods/quote]


Rano nebo kdyz dochazi tak nabali, navic to nebude jako trojobal, staci dle me jenom namocit a je to
MobilerxXx
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Dráček 3. 3. 2006 22:57

NO,asi tak...až se to někomu povede,alespoň napodobit-sláva tomu :D
Dráček
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod anchensenamon 1. 4. 2006 23:17

je to sypká směs v neposanym pytlíčku,to aby si to nikdo nemohl přečíst a dováží se to. A potom se to obaluje přímo na provozovně a hned se to smaží....takže žádný trojobal atd... :wink:
anchensenamon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maloch 3. 4. 2006 11:22

V Americe to dovazej kvuli vysoke poptavce uz obaleny, ne tak v CR. Maso se dovazi v syrovem stavu, vydrz ma 0+3 dny, ale je spotrebovano do druheho dne. Kuchar maso prvne marinuje a jeste predtim by mel vytridit podmerecne (i nadmerecne) kusy. Ty se reklamuji. Pak maso bali do sacku a uklada do chladiciho zarizeni. Toto se dela rano, kdyz je mene zakazniku. Potom maso bali v mouce, je to dvojobal. Slozeni koreni do mouky a do marinady je tajne, to se dovazi hotove.
maloch
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod prispevkyhd 4. 11. 2007 10:47

KFC Chicken
recept je určen pro 4 osob(y)
doba přípravy je cca 60m+-

Ingredience:
kuřecí prsíčka,podmáslí,grilovací(nebo obalovací)koření,sůl,pepř,strouhanka,vejce,corn-flackes,

Příprava:
Kuřecí prsa naložíme min.na 3 hod do podmáslí.Poté smícháme strouhanku,rozdrcené flackesy,koření,sůl v misce.Prsíčka pak obalujeme klasicky ve vejci a v této směsy.Smažíme ve vyšší vrstvě oleje do zlatova a křupava
Doporučená příloha:
hranolky,saláty,brambory...

:arrow: http://recepty.labuznik.com/recept/11267-KFC_Chicken :!:
prispevkyhd
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod puntaaa 11. 12. 2010 22:57

ale same keci ZADNE CORN -FLACKES ATD se tam nedavaji . makala jsem tam a vim jak se to vse dela a vy tady sirite jen blbosti . Doma si je delam a v poho jedine co je jine jsou ingredience jelikoz slozeni koreni si nepamatuji davaji tam i jine veci nez 13 druhu bylin a koreni. Tak laskave neocernujte nechutnyma receptama KFC. Krupava kura ( strouhanka ) to vse je na obalu . Ale nebudu tady rozdavat recept jelikoz ho maji patentovany a byla by to kradez!!!
puntaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slonik 14. 12. 2010 18:29

Máš pravdu - on je naprosto nechutný i ten "originál"
Milý Ježíšku, dej, ať mám tučné bankovní konto a štíhlou postavu.
A hlavně to nezvorej tak jako jako vloni...
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků