|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
BobanekOs
|
Předmět příspěvku: Bůček - jak udělat, aby *****ěl Napsal: 13. 10. 2016 20:25 |
|
|
Kolemjdoucí |
|
Zdar
Nejsem úplně zastáncem této kuchyně, ale pokoušel jsem se dvakrát upéct bůček. Ani jednou jsem jej nedokázal sníst. Před pečením jsem jej omyl, prosolil, popepřil, v druhém případě potřel i česnekem, ale výsledek mi dost výrazně zapáchal. Nejde o zápach zkaženého masa, ale prostě je cítit tak to maso.
Přesto to chci zkusit znovu, tedy koupím bůček vcelku a...poradíte co s ním?
Nějak nakládat? Nějak kořenit? Atd?
|
|
Nahoru |
|
|
Slonik
|
Předmět příspěvku: Re: Bůček - jak udělat, aby *****ěl Napsal: 14. 10. 2016 19:57 |
|
|
Návštěvník |
|
|
Pokud ti vadí aroma masa, tak ho nepřipravuj a nejez. Čichový vjem z masa je prostě vůně masa. Přebíjet to nějakým kořením je hloupost. Koření má chuť a vůni doplňovat a ne eliminovat.
Samozřejmě, skopové je třeba trochu "*****ět", ale to není případ vepřového boku.
_________________ Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
|
|
Nahoru |
|
|
KOSŤA KOSTIČ
|
Předmět příspěvku: Re: Bůček - jak udělat, aby *****ěl Napsal: 26. 3. 2017 10:34 |
|
|
Návštěvník |
|
|
Je to o krmení. Jestli se prase ekonomicky vykrmí ve velkochovu granulema a masokostní moučkou z kafilérie, tak bude *****ět zaručeně vždycky. Pokud chceš voňavý vepřový, kup si maso z přeštíka a zaručeně si pochutnáš.
_________________ Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit... Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Kdo je online |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků |
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
| |