Krevety

Suši, kimchi, enchiladas, sač-cha, ale klidně i boršč

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod ra.cermak 17. 1. 2009 16:35

Jak jednoduše a rychle upravit krevety? ne na studeno dík. :?:
ra.cermak
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 1. 2009 17:12

Apetit 1/2009 je z velké části věnován Tapas. Mimo jiného je tam recept na vepřové won-ton, kde se krevety používají. Ale nebál bych se je dát třeba i fo fritaty nebo je jen ogrilovat a podávat s koktejlovou omáčkou
Budu-li lhát, že se nebojím, ať zhebnu, ať vítězství dáš mě anebo jim dej, ať se rvu, dokud jediný prst zvednu …
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ra.cermak 19. 1. 2009 11:49

Dík já jednou vyzkoušel jen tak v jakémsi koktejlu ale nee ty smaž. vyzkouším
ra.cermak
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 19. 1. 2009 13:41

Pravda - nebo obalit a osmažit. Taky se dá.
Budu-li lhát, že se nebojím, ať zhebnu, ať vítězství dáš mě anebo jim dej, ať se rvu, dokud jediný prst zvednu …
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod gomanek 5. 5. 2009 10:11

Smažený krevety je největší pochoutka .. jako uplnej luxus .. naopak vařený jsou pěkně hnusný :-)
gomanek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moravanda 13. 5. 2009 19:54

Ty nepapám :-/ .
Moravanda
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 26. 8. 2009 11:47

My je děláme úplně jednoduše: olivovej olej, do něj dát nějaký koření a na plátky nakrájený česnek, chvíli dělat, pak přihodit krevety a k tomu bagetu nebo rýži jako rizoto. Lehká výborná večeře :)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků